За по-малко от 24 часа главният прокурор Иван Гешев е

...
За по-малко от 24 часа главният прокурор Иван Гешев е
Коментари Харесай

БСП vs Гешев: Докато не кажете дали ДП е Пеевски, оставка!

За по-малко от 24 часа основният прокурор Иван Гешев е получил позволение да приказва по " съответни " следствия. Това стана ясно при чуването му в Народното събрание в четвъртък. Ден по-рано, на съвещанието на правната комисия, Гешев препращаше депутатите към решение на Конституционния съд, съгласно което не може да бъде питан за детайлности по каузи.

В пленарна зала чуването на основния прокурор в пленарната зала не протече по този начин удобно, както това в правната комисия. Това показва какъв брой е значимо той да бъде подлаган на същинска парламентарна отчетност. Гешев е в Народното събрание два дни поред, с цел да показа на депутатите за първите осем месеца на годината. В сряда той бе питан за следствия, а в четвъртък от Българска социалистическа партия му подсетиха, че му желаят оставката поради редица провали.

Не ви ли забавно по какъв начин Пеевски забогатя?

Докладът за досегашната работа на прокуратурата под управлението на Гешев няма да бъде подсилен от Българска социалистическа партия. Това стана ясно от думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя съобщи, че през последните четири години партията е подала голям брой сигнали по разнообразни тематики, само че не знае какво се случва с който да е от тях.

Нинова попита какъв брой време е належащо на прокуратурата да откри дали изтеклите записи са на премиера Бойко Борисов и дали фотосите от спалнята му са достоверни. Проверки и по двата случая има, само че единственото, което споделя държавното обвиняване, е, че се работи. По-рано Гешев съобщи от трибуната, че имал " цялостна информация " и по инспекцията за къщата в Барселона. Но и там още се работи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР