За по-малко от 24 часа братът на Лео Меси -

...
За по-малко от 24 часа братът на Лео Меси -
Коментари Харесай

Братът на Меси бързо се отметна от нападките си към Барселона: Извинявайте, шегувах се

За по-малко от 24 часа братът на Лео Меси - Матиас, още веднъж попадна под светлината на прожекторите. След като през вчерашния ден Матиас Меси насочи серия от скандални нападки към Барселона и последователите на отбора, през днешния ден той побърза да се извини за изказванията си.

В обява в Инстаграм Матиас Меси написа: “Искам да се извиня за това, което споделих в обществените мрежи: просто се майтапих със сина ми и приятелите ми. Как ще мисля по този начин за толкоз огромен клуб като Барселона и тяхната история, която е дала доста както на фамилията ми, по този начин и на Лео? ”, написа той.

“За нас Каталуния е нашата втора татковина и това е добре известно. Много скърбя и се оправдавам на всички, изключително на почитателите на Барселона ”, приключва братът на Меси.
 Братът на Меси атакува грубо Барселона: Никой не ги знаеше преди Лео, те са неблагодарници и предатели Братът на Меси атакува грубо Барселона: Никой не ги знаеше преди Лео, те са неблагодарници и предатели
Вчера Матиас Меси декларирал в Twitch, че каталунците са предатели, никой не е познавал Барселона преди идването на брат му Лионел и че фамилия Меси би се върнала единствено в случай че се махне президентът на клуба Жоан Лапорта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР