За по-малко от 24 часа беше намерен агресорът, и тя

...
За по-малко от 24 часа беше намерен агресорът, и тя
Коментари Харесай

Намериха агресора, който събори участник във вчерашния маратон

За по-малко от 24 часа беше открит агресорът, и тя не съумя да финишира на дисциплината 10 км във вчерашния маратон.

Според консуматори на Facebook името му е Боян Вачев. „ Да, към този момент е известена и полицията. Благодаря на всички “, написа жена, която участваше в издирването на агресора.

 Facebook Facebook

" Безпрецедентен случай на експанзия на спортно събитие от страна на един участник към различен, осъществен изцяло съзнателно, както ще видите и на фрагментите, снимани от камерите ни на мястото на събитието! Дамата е небезизвестната Оливера Йевтич - участник в шест олимпийски игри! Ако някой разпознае младежа в черния спортен екип, дано се свърже с полицията! Благодаря авансово! “, написа през вчерашния ден тя в обществената мрежа.

„ Полицаите имат записа, знаят му името “, споделя тя.

„ Умишлено си е скрил номера. Там е само да изкара този участник от надпреварата, тъй като наградния фонд е няколко хиляди евро...Това е закононарушение. Не бута инцидентен човек, бута евентуален победител. Виж, че даже се оглежда, с цел да види къде е да се приближи и да нападна “, разясняват видеото в обществената мрежа.

 Facebook Facebook

„ Даже гордо си е качил фотография с резултата... “, написа друга жена и ползва кадър от профила на е Боян Вачев, където той споделя резултата си.

От профила му излиза наяве, че е почитател на митингите, постоянно споделя карикатури за събитията на площада.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР