За пети път Стара Загора се включва към националната кампания

...
За пети път Стара Загора се включва към националната кампания
Коментари Харесай

Капачки за Бъдеще: кампания за събиране на средства за втора детска линейка

За пети път Стара Загора се включва към националната акция на „Капачки за бъдеще“, чиято цел е да събере средства за закупуването на втора детска неонатална кола за спешна помощ.

Домакини на акцията са Обществен дарителски фонд – Стара Загора и доброволци.

Кампанията „Капачки за бъдеще“ работи напълно на непринуден принцип. През годините благодарения на напъните на стотици хиляди хора, бяха сменени амортизирани кувьози в 22 общински лечебни заведения, а други 14 бяха подкрепени с инсталация. През предходната година идеята на Капачки за бъдеще съумя да събере средства за закупуване на първата профилирана детска неонатална кола за спешна помощ. Голямата цел на пролетната акция е да събере сума за втора кола за спешна помощ, с цел да могат дребните пациенти да бъдат превозени бързо и безвредно при потребност.

По време на акцията в Стара Загора ще се събират освен пластмасови капачки, само че също и алуминиеви кенчета от питиета. Всички събрани количества ще бъдат превозени до партньорските организации и предадени за преработване.

Акцията ще се организира на 16.04. 2022г. /събота/ от 10 до 14 часа. Пунктът за събиране ще бъде ситуиран на паркинга на Парк Мол Стара Загора.

Отправяме покана към всички наши съидейници, част от които поддържат акцията към този момент 5 години, да заповядат да предадат събраните капачки и кенчета. Призоваваме всички да споделят информация за събитието, с цел да достигнем до оптимален брой хора.

Запишете се за присъединяване на, с цел да следите новостите около акцията.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР