За пети път отиваме на избори и това е доказателство

...
За пети път отиваме на избори и това е доказателство
Коментари Харесай

Стефан Янев: България е в криза, трябва да намерим бързи решения

За пети път отиваме на избори и това е доказателство за цялостния срив на политическата система. Това съобщи ръководителят на „ Български напредък “ Стефан Янев в заключителна декларация от името на парламентарната група и уточни, че опитите на неговата групировка да внесе разсъдък в това Народно заседание са били несполучливи.

Според него улисани в опити да натрупат персонален имидж мнозина не са съумели да видят, че голям брой българи живеят в бедност. Янев предизвести, че пред България има опасности, свързани с ескалация на споровете.

Страната се движи на автопилот, съобщи водачът на „ Български напредък “ и уточни, че поради ниската изборна интензивност болшинството не е показано в Народното събрание.

Кому е необходим парламент, който не може да направи държавно управление, реторично попита той.

„ България е в политическа рецесия и би трябвало да намерим бързи решения “, сподели Стефан Янев и прикани партиите към взаимоотношение.

Той прикани за съответни стъпки, които да доведат до възстановяване на живота на хората и съобщи, че всички огромни планове не могат да бъдат осъществени, в случай че не стъпим на християнските си полезности.

„ Нека затворим тази страница на парламентаризма и да се върнем след два месеца, с цел да работим за България, сподели най-после на словото си водачът на „ Български напредък “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР