За пети ден медиците от Пирогов се събраха на протест

...
За пети ден медиците от Пирогов се събраха на протест
Коментари Харесай

Медиците от Пирогов местят протеста си пред президентството

За пети ден медиците от " Пирогов " се събраха на митинг пред лечебното заведение поради отстраняването на шефа на болничното заведение проф. Асен Балтов и обвиняванията към болничното заведение за финансови злоупотреби.

Точно в 8 ч. с овации и плакати с надпис " Пирогов не е систематичен проблем " стартира митингът.

Лекарите обявиха, че няма да блокират придвижването по бул. " Цар Борис Трети ", тъй като не желаят да пречат на столичани, а и тъй като в утрешния ден от 18 до 20 ч. протестиращите ще се реалокират пред президентството.

Протестът ще изместим пред президентството, тъй като президентът е назначил министъра на опазването на здравето и той носи отговорността. Няма да спрем, бъдете уверени в това, тъй като всички сътрудници и всички медицински служащи са безпределно афектирани от реакциите на здравния министър, сподели доктор Дияна Димитрова, шеф на Мултипрофилно незабавно поделение.

Не може да се разреши против най-голямата незабавна болница да се изсипват такива погрешни неща, които ние не сме създали и по тази причина би трябвало да бъдем чути, и по тази причина ще бъдем пред президентството, нека президентът този път ние чуе, сподели Зинаида Николова, старша здравна сестра на Отделение по педиатрия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР