За пета поредна година Стара Загора ще се включи в

...
За пета поредна година Стара Загора ще се включи в
Коментари Харесай

За пета поредна година Стара Загора ще се включи в инициативата „Пробуждане с хоро”

За пета поредна година Стара Загора ще се включи в самодейността „ Пробуждане с хоро ”, проведена от Сдружение „ Азбукари ” и Единение „ България на българите ”.

Съорганизатор на локално равнище е НЧ „ Настроение “. Всички те приканват на 3-ти март, от 16:00 часа, в парк „ Артилерийски ”, да се хванем за ръце и да танцуваме дружно. Специални посетители ще бъдат народните изпълнители Деница Янкова и Веско Василев! Единственото изискване е да няма отличителни знаци и надписи на клубове, читалища, партии и т.н. Препоръчително е да сте с удобни топли облекла, положително въодушевление и усмивки, а в случай че имате предпочитание и опция, може да заповядате с фолклорна носия.

„ Благодарим на всички, които на Националния празник на нашата България ще се включат в самодейността и ЗАЕДНО ще покажем единност и национализъм! Благодарим на Община Стара Загора за поддръжката и съдействието! Нека покажем хубостта на българския фолклор, хванати дружно за ръце на едно огромно българско хоро! Нека покажем, че сме единни, без значение къде се намираме по света! “, споделят танцьорите от Фолклорна групировка „ Настроение ”, феновете от школата за възрастни на Танцово Студио „ Настроение ” и всички детски школи към Читалище „Настроение“, които ще бъдат там и ще са щастливи да споделят тази прелестна самодейност с всеки един от вас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР