За пета поредна година InterContinental Sofia успя да впечатли журито

...
За пета поредна година InterContinental Sofia успя да впечатли журито
Коментари Харесай

Обявиха InterContinental Sofia за „Водещ хотел в България 2023“

За пета поредна година InterContinental Sofia съумя да впечатли журито на един от най-престижните международни състезания за оценка на хотелски артикул - World Travel Awards. Така петзвездният хотел беше разгласен за „ Водещ хотел в България “ във водещата ранглиста, която подрежда най-хубавите хотели в Европа.

Тази година церемонията по награждаването се организира в Грузия. Световните туристически награди, които честват 30 годишен празник тази година, са основани през 1993 година и са международно приет пример за чудесно качество и най-високи достижения във всички браншове на туристическата и хотелиерската промишленост.

Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската промишленост, с повече от 6,000 хотела в над 100 страни. Хотелът е благосъстоятелност на водещата капиталова компания „ Галакси Инвестмънт Груп “. Той предлага неповторимо преживяване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша.

„ За нас е голяма чест да бъдем отличени за пети следващ път за Водещ хотел на България от Световните туристически награди. Сърдечно благодарим на всички наши посетители и сътрудници, които гласоподаваха за нас, както и на прелестния екип на хотела, без който този триумф не би бил вероятен “, показа генералният управител на InterContinental София Анджело Зукала. „ В устрема си да предоставим великолепно преживяване за нашите посетители, сме щастливи да споделим, че компанията притежател Галакси Инвестмънт Груп реализира изцяло възобновяване на хотелския конферентен център и балната зала на InterContinental София, а при започване на годината отвори порти и кулинарното украшение на хотела – ресторант ADOR “, добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР