За пет мача бе наказан играчът на Черноломец (Попово) Тихомир

...
За пет мача бе наказан играчът на Черноломец (Попово) Тихомир
Коментари Харесай

Наказаха за пет мача грубянина от Черноломец

За пет мача бе осъден играчът на Черноломец (Попово) Тихомир Кънев, който с лакът счупи челюстта и мазета четири зъба на национала Несин Салим от Лудогорец III.

Наказанието е наложено от дисциплинарната комисия към Зоналния съвет (ЗС) на БФС Варна. Под внимание е взета жалбата на ПФК Лудогорец, приложената към нея епикриза и решението на Съдийската комисия към ЗС на БФС Варна.

Талантът на Лудогорец бе контузен тежко още в 6-та минута на мача Черноломец – Лудогорец III, игран в Попово на 9 октомври. След удара Салим е рухнал на тревата, целият облян в кръв, а макар че грозната сцена се разиграла пред очите на основния арбитър Калоян Кирилов от Варна, той не е намерил съображение дори да направи джука забележка на грубиянина Тихомир Кънев. Първа помощ на потърпевшия е оказал лекарят на клуба доктор Шабан Хаджи. Той е откарал играча в разградската болница, където са му били направени рентгенови фотоси. След това Салим е превозен до Варна, където е претърпял комплицирана интервенция. По предварителни оценки на медиците той ще е отвън игра минимум за три месеца. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР