За периода от 25.05.2018 г. до 30.05.2023 г. на различни

...
За периода от 25.05.2018 г. до 30.05.2023 г. на различни
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Кристиян Христов за незаконно записване на разговори на Пепи Еврото

За интервала от 25.05.2018 година до 30.05.2023 година на разнообразни места на територията на София, обвиненият без съответно позволение, което се изисква по закон, е употребявал особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация - закононарушение по член 339а, ал.1 от Наказателния кодекс.

В хода на следствието е открито, че Христов е записвал срещи на обвиненият Петьо Петров - Пепи Еврото, с разнообразни български жители и магистрати.

На Христов е наложена мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 1000 лв., както и възбрана за овакантяване на рамките на България, прибавя Българска телеграфна агенция.

Междувременно по същото досъдебно произвеждане, обвиненият Петров е разгласен за търсене посредством Европол и Шенгенската осведомителна система (ШИС). Чрез ШИС оповестено за търсене е и детето на Петров Разследването по случая продължава, осведомят още от СРП.

На 31 май чиновници на ГДБОП задържаха пред входа на Българска телеграфна агенция Кристиян Христов, който трябваше да даде конференция в Националния пресклуб на организацията на тематика: " Осемте джуджета " от вътрешната страна и порочните способи за преодоляване на правосъдната система ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР