За перфектна кожа на лицето, мийте се с овесени ядки!

...
За перфектна кожа на лицето, мийте се с овесени ядки!
Коментари Харесай

За перфектна кожа на лицето, мийте се с овесени ядки!

За съвършена кожа на лицето, мийте се с овесени ядки!

Всички проблеми с кожата на лицето като черни точки, пъпки, лунички, зачервяване и тъмни кръгове под очите ще изчезнат. И знаете ли кое е най-хубавото? Не би трябвало да купувате нищо. Просто пробвайте този способ и няма да повярвате на очите си! Опитайте потвърдена рецепта за разчистване на кожата – измиване с овесена каша. След това кожата ви ще стане мека, гладка и копринена.

Измиването с овесени ядки е изключително показателно за тези, които имат мазна и проблематична кожа, както и при инфектиране, раздразнение, акне и бледа с нездравословен тип кожа.

Овесените ядки ще ви оказват помощ да се отървете от всички тези проблеми.

Как да измивате лицето си с овесени ядки?

Вземете една шепа овесени ядки (може цели или смлени на прах). Задръжте ядките под бликам топла вода в продължение на 1 минута. С накиснатите ядки започнете леко да масажирате лицето си.

В рамките на няколко секунди овесената каша ще стартира да измива и почиства кожата.

Полезни препоръки: Преди да измиете лицето си с овесена каша, сложете мрежа в мивката, с цел да не се запуши. Не би трябвало да се притеснявате, в случай че след няколко използва получите инфектиране или кожата ви се бели.

Кожата отстранява нездравословните субстанции. Обикновено, до края на първата седмица на измиване с овесени ядки, всичко ще отмине (в противоположен случай просто спрете процедурата). Можете да миете лицето си с овесени ядки заран и вечер.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР