За първите 7 месеца на тази година Районен съд -

...
За първите 7 месеца на тази година Районен съд -
Коментари Харесай

Близо 90 са осъдените от Районен съд - Русе шофьори, управлявали след употреба на алкохол или наркотици

За първите 7 месеца на тази година Районен съд - Русе е завършил 87 каузи против лица, управлявали МПС след приложимост на алкохол или наркотични субстанции

По-голямата част от тези водачи (77) са признали виновността си и са сключили съглашения. Седмина ще търпят ефикасни санкции отнемане от независимост, а останалите - условни. Почти всички обвинени (84) са били наказани да заплатят и санкции сред 190 и 1500 лева, а тези от тях, които са били правоспособни, са били лишени от право да ръководят МПС за период до 2 години, оповестиха от съда.

Само по едно от делата лицето е било малолетно, управлявало „ БМВ “ след приложимост на марихуана, за което се е споразумяло да изтърпи наказване отнемане от независимост за период от 4 месеца с изпитателен период от 1 година и 3 месеца, както и публично неодобрение посредством прочитане на правосъдния акт по Общинско радио Русе.

По-голямата част от наказателните производства против лица, управлявали МПС след приложимост на алкохол или опиати, в Районен съд – Русе се преглеждат и през правосъдната почивка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР