За първите 3 месеца от кампанията Спестявайте повече с BILLA

...
За първите 3 месеца от кампанията Спестявайте повече с BILLA
Коментари Харесай

Клиентите на BILLA са закупили близо 130 000 продукта на цена от 1 стотинка

За първите 3 месеца от акцията „ Спестявайте повече с BILLA Card “ лоялните клиенти на BILLA са се възползвали от близо 130 000 бонус ваучера за артикул, който са закупили на промоционална цена от 0,01 лева През този интервал всеки втори собственик на BILLA Card е отключил най-малко един от четирите типа бонус ваучери, които дават отстъпка при последващо извършване на покупки или опция за закупуване на артикул за 0,01 лева За първите три месеца от началото на лоялната акция, клиентите на BILLA са се възползвали от общо над 620 хиляди бонус ваучера.

С помощта на супергероя на отстъпките Билли, колкото повече клиентите пазарят в BILLA, толкоз повече
бонус ваучери печелят.

 BILLA

За насъбрани най-малко 100 лева на месец, притежателите на получават 1 лева отстъпка при последващо извършване на покупки. За изхарчени най-малко 200 лева на месец – Билли възнаграждава с ваучер за покупка на един от няколко авансово избрани от BILLA продукта единствено за 0,01 лева Най-активните лоялни клиенти, осъществили покупки за най-малко 300 лева или 500 лева, печелят надлежно ваучер за 5% и за 10% отстъпка при последваща покупка от BILLA.

През последните 6 месеца от преимуществата на BILLA Card са се възползвали над 1,5 млн. дейни консуматори.

През месец март притежателите на BILLA Card, натрупали баланс от най-малко 200 лева, могат да вземат един от следните четири продукта за 0,01 лева – шоколадов десерт Knoppers, печени слънчогледови семки BILLA, бисквити Мираж, прясно мляко 1 л. Йоанна или спа сапун Palmolive.

Повече детайлности за акцията „ Спестявайте повече с BILLA Card “ можете да видите на: 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР