За първи път зрителите ще опознаят много отблизо личния свят

...
За първи път зрителите ще опознаят много отблизо личния свят
Коментари Харесай

Шеф Кустев: Не знаех накъде да поема, нямах път, нямах нищо

За първи път феновете ще опознаят доста от близко персоналния свят на един от любимците в кулинарното шоу. Chef Кустев ще признае, че пътят му дотук въобще не е бил елементарен, а най-големите си компликации е изживял по време на пандемията. Тогава майка му се разболява тежко, а той е заставен да затвори и ресторанта си. " Не знаех накъде да поема, нямах път, нямах нищо! “, ще показа Илиан пред очарователните водещи Меги и Нели. Преди няколко години той остава напълно самичък, откакто родителите му си отиват от този свят.

Топ готвачът ще признае, че посвещава журирането си в " MasteChef “ на своята майка. " Успях да продължа напред поради това, че имам щерка, за която постоянно би трябвало да съм на линия “, добавя той.

Меги и Нели са подготвили и доста изненади за Chef Кустев. От сътрудниците си в предаването той ще бъде провокиран да изяде парче пица, макар че от дълго време е отказал въглехидратите. В студиото пица ще му донесе персонално неговия сътрудник и другар – Chef Радо Кирязов.

Една от най-емоционалните срещи ще бъде с певицата Маргарита Хранова, която ще влезе в студиото на " Търси се… “, с цел да изненада персонално Илиан. Оказва се, че първата работа на младия Кустев е била в фамилната автомивка на певицата. Към какви мемоари ще се върнат двамата – не пропускайте да разберете тази събота (7 октомври) от 16:00 ч. в " Търси се “ по bTV!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР