За първи път Ямбол ще бъде домакин на 41-ва Национална

...
За първи път Ямбол ще бъде домакин на 41-ва Национална
Коментари Харесай

За първи път в Ямбол: Предстои изложба на каракачански кучета

За първи път Ямбол ще бъде хазаин на 41-ва Национална галерия за каракачански кучета , която ще се организира на 29 април - събота, в бившето Опитно поле в града, оповестиха от Общината.
 Община Ямбол
Събитието е проведено от Общината и Международната организация „ Каракачанско куче “. Записването на четириногите участници ще стартира в 9:30 часа, а началото на изложбата е в 11:00 часа.

Право на присъединяване в класирането ще имат животни, които са с потвърден генезис от законни развъдни организации, до момента в който кучета без потвърден генезис ще имат опция да получат експертна оценка.
 Община Ямбол
На изложбата се чакат посетители от цялата страна и техните любимци. Участващите животни ще бъдат разпределени в няколко категории. Специално жури ще прави оценка външните качества на кучетата, характера и държанието им в няколко разнообразни класа.
 Община Ямбол
Строго следени ще бъдат техните придвижвания, косъм, захапка и други присъщи белези в чистата порода на каракачанското куче. Целта на тази галерия е съхраняването и популяризирането на достоверната порода на каракачанските кучета.

Отличените от журито четириноги другари на индивида ще бъдат наградени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР