За първи път Враца става част от Европейската седмица на

...
За първи път Враца става част от Европейската седмица на
Коментари Харесай

Враца става част от европейската седмица на предприемачеството

За първи път Враца става част от Европейската седмица на предприемачеството със събитие на 6 март. от 17:30 часа. Входът е свободен, само че се изисква предварителна регистрация на този адрес. Домакини и уредници на локално равнище са Враца програмен продукт общество под егидата на платформата EDIT.BG
През първата седмица от месец март Startup Europe Week ще сплоти европейските райони, с цел да поддържа бизнесмените в реализацията на техните хрумвания. Форматът е насочен към локалната предприемаческа екосистема и цели да подкрепи бизнесмени на локално равнище, като ги запознае с опциите за финансиране, поддръжка и съдействие, които са подобаващи в техния подтекст.
Специален гост-лектор ще бъде Калин Илиев, който е съосновател на brandЪ и WonderSwamp, който ще опише по какъв начин от най-бедният район в Европа се сътвори фантазия за сполучливо предприемачество. Цветана Иванова от Областен информативен център - Враца и Тонко Влахов от Враца програмен продукт общество ще опишат повече за опциите пред бизнесмените във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР