За първи път Вазата в Русе ще бъде попълнена с

...
За първи път Вазата в Русе ще бъде попълнена с
Коментари Харесай

Нова техника ще се грижи за парковете в Русе

За първи път Вазата в Русе ще бъде попълнена с цветя, създадени от общинското дружество " Паркстрой ". Благодарение на трите нови оранжерии с обща повърхност 560 кв.м. сдружението създава от ден на ден и нови растения за градските градини, оповестяват от общината.

Станалата емблема цветна фигура изисква развъждането на 30 хиляди килимни цветя. Предстои специфична подготовка на повърхността ѝ, с цел да може всички те да грейнат за празника на града - 6 май.
 Снимка: Община Русе
Освен грижата за зелената система в Русе, многофункционалната техника, с която разполага Оперативна програма " Паркстрой ", разреши и стартирането на изцяло нова активност за него - поддържане на публичната хигиена в пешеходната зона на града, част от спирките на градския превоз, подлези, надлези и велоалеите, които не са част от пътното платно.

Със седем нови комунални машини разполага предприятието сега, като през днешния ден бяха доставени последните две с потенциал от 4 кубика. Всички те имат прикачен инвентар както за метене, миене и стерилизация, по този начин и за снегопочистване и опесъчаване.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР