За първи път във Враца на 26 септември /събота/, от

...
За първи път във Враца на 26 септември /събота/, от
Коментари Харесай

Панорама на спорта за първи път във Враца

За първи път във Враца на 26 септември /събота/, от 10.00 часа, на площад „ Христо Ботев “, ще се организира Панорама на спорта. Събитието се провежда от локалната администрация и задачата на проявата е спортните клубове от Враца да показват активността си, да разпространяват своята дисциплинираност, като по този метод повече поданици на града ще имат опция да изберат подобаващ за тях, и своите деца спорт.
Участие в първата Панорама на спорта ще вземат 13 клуба. В рамките на спортното ревю ще се проведат атрактивни демонстрации на всяка от показаните дисциплини.
Жителите и гостите на града ще могат да видят осъществявания на: Семеен кодекс „ Ритъм “ - художествена и естетическа гимнастика, ПФК „ Ботев Враца “, Семеен кодекс „ Враца Велообщество “ - колоездене, Семеен кодекс „ Бобата “ – тенис на маса, Туристическо сдружение „ Враца “ - делтапланеризъм, СТМК „ Враца “ -автомоделни спортове, Баскетболен клуб „ Ботев 2012 ”, Волейболен клуб „ Ботев ”, Клуб по спортни танци „ Харизма тийм ” към Военен клуб-Враца, Клуб по битка „ Ботев 93 ”, Семеен кодекс „ Победа ” - кик бокс, Семеен кодекс по шахмат „ Враца ”.
Събитието е част от Европейската седмица на спорта #BeActive, която се организира за 6-та поредна година. Инициативата е на Европейската комисия, целяща да насърчи физическата интензивност. Всяка година #BeActive се организира сред 23 и 30 септември, а уредник за България е Министерството на младежта и спорта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР