За първи път във войната Русия проговори на езика на

...
За първи път във войната Русия проговори на езика на
Коментари Харесай

Русия иска преговори и премахна исканията си, които Путин обяви на 24 февруари

За първи път във войната Русия проговори на езика на компромисите. За първи път Русия отхвърли ултиматуми.

Русия желае договаряния и отстрани настояванията си, които Путин разгласи на 24 февруари и за които стартира кръвопролитна война. Самият факт, че Русия се отхвърли от настояванията си, които бяха оповестени като мотив за започване на войната, демонстрира, че след неуспеха на съветската войска в Украйна цялата политика на Путин е провалена.

Разбира се, това са единствено думи. Разбира се, послушните маси на руснаците няма да се възмутят, че са били въвлечени във война с цели, които в този момент просто са отхвърлени. Безсмислено, масата руснаци ще продължи да се подчинява на заповедите на Путин. И затова ужасната война ще продължи. Русия желае да завоюва време посредством договаряния.

Първо, Путин се нуждае от пауза, с цел да се опита да повлияе на позицията на Съединени американски щати след изборите за Конгреса. Санкциите, скъсването със Запада и подкопаването на газопроводите удариха извънредно Русия, Путин би трябвало да постави дипломатически старания най-малко да спре задълбочаването на пропастта.

Второ, Путин би трябвало да прекрати дейните бойни дейности на фронта, с цел да удържи или завоюва непременно време за подсилване на защитата към Херсон. Нужно е време и за метаморфоза на войските, за разрастване на стратегическа защита по целия фронт, за подготовка на огромни настъпателни интервенции, за които съветската войска сега не е подготвена.

Но условия за преустановяване на военните дейности на фронта няма. Няма граници, където войната да спре. Войната може да бъде спряна единствено посредством освобождение на окупираните територии. Целият свят почита великия героизъм на украинските бойци. Сега, под ударите на украинската войска, Русия е принудена да търси нови думи.

Източник: БУТУСОВ ПЛЮС

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР