За първи път в телевизионен ефир Азис ще разкрие голяма

...
За първи път в телевизионен ефир Азис ще разкрие голяма
Коментари Харесай

Азис знае кога ще умре

За първи път в ефирен ефир Азис ще разкрие огромна част от най-личния си свят. Единствено в „ Търси се “ той ще признае и загадка, която ревниво е крил през всички тези години. Изпълнителят ще разкрие, че е предсказал точната възраст на личната си гибел.

„ Никога не съм го казвал и това е мястото, на което за първи път го признавам. Но на мен това ми оказва помощ да съм толкоз сполучлив в това, което върша “ – декларира той.

Водещите Нели и Меги ще срещнат своя специфичен посетител с Ивайла Бакалова и нейния обичан мъж Веселин Денков, които са измежду най-близкото приятелско обграждане на музиканта.

„ Азис за мен е дом, уют, схващане “, ще признае носителката на „ Мис България “ за 2001 година Тя ще разкрие за една невероятна дарба на Азис – да вижда бъдещото и да предсказва какво ще се случи. В отговор Азис ще разкрие даже, че прави диагностики за заболявания на изцяло непознати хора, а също по този начин е предсказал и точната възраст на личната си гибел. С огромна любов той ще пророкува на водещите Нели и Меги за идна огромна професионална премия.

От музикалната сцена с доста искрено изявление ще го развълнува скъпата му другарка Галена. Тя ще признае, че: „ Азис от време на време наподобява надут, само че Васко е същински добър човек “. Често я подлага на критика, само че и тя не му икономисва истината. Дори неотдавна са имали каране, само че Галена споделя, че той постоянно умее да споделя „ Прости! “ и „ Извинявай! “.



Най-емоционалната среща ще бъде с майката на Азис. През сълзи тя ще опише за тежкия избор дали да роди Васко, защото когато е схванала, че е бременна с него, е била в пандиза. Много прочувствено тя ще показа за годините на разлъка сред тях, когато тя е работила в чужбина, а той е бил тук самичък. За сложния живот в беднотия ще си спомни и музикантът с думите: „ Когато я видя, си припомням какъв брой небогати бяхме ние. Умът, който е завещание от нея, е най-важното, което имам. Не е гласът! “.

За първи път в ефир изпълнителят ще разкрие и по какъв начин е изгубил татко си в резултат на COVID-19 и какво най-вече му липсва от него. Какво още споделя Кралят на попфолка ще разберем тази неделя (18 декември) от 12:30 ч. по bTV в предколедното издание на „ Търси се… “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР