За първи път в София на 21 ноември от 19:00

...
За първи път в София на 21 ноември от 19:00
Коментари Харесай

Светът на Златните момичета - в зала Арена Армеец

За първи път в София на 21 ноември от 19:00 часа ще се организира неповторим церемония театър на „ Златните девойки “ проведен от Българската федерация по художествена гимнастика и със специфичното присъединяване на СКАНДАУ и Deep Zone Project.

В него присъединяване ще вземат всички невероятни, сегашни национални състезателки от ансамбъла и самостоятелното, които България и светът толкоз доста обичат. Освен тях ще забележим и представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София, които ще показват школите си от най-малките до към този момент порасналите гимнастички, които са бъдещето на този спорт.

„ Последните години гимнастиката ни доста се разви и реализира огромни триумфи. Феновете ни в България и по света са стотици хиляди, даже милиони пред телевизионния екран. Видяхме и на Световното състезание, а и на Световните купи, извършени в София, че хората ни одобряват освен като спорт, само че и като обществен феномен, който им носи толкоз доста красиви страсти, който е образец за подражателство, който през последните години кара хората в България и по света да изпитват удивление, горделивост и наслаждение от хубостта и гения на “златните ни девойки “. Любовта сред нас и нашите почитатели ражда религия, въодушевява и зарежда със сили. Нека усещаме този продан на обич по-често! Нека освен се състезаваме, само че и да се забавляваме. Искаме да подарим на хората нещо красиво с цел да дойдат с децата и приятелите си. Това е и главната причина да решим, че е време да стартираме с тези спектакли, тъй като любовта сред “златните момичета” и публиката онлайн е къса, заради това, че спортният им път прелита бързо. Защото имаме доста за проявление на обичаната си публиката, имаме съчетания които са неповторими, които публиката в целия свят обожава и ще бъдат показани точно на 21-и ноември в зала Арена Армеец “, както и други красиви изненади споделя Илиaна Раева.

Голямата изненада за почитателите на гимнастиката е и извънредното присъединяване на група СКАНДАУ. „ Гордеем се с триумфите на нашите девойки и знаем какво им коства, тъй като и двамата сме някогашни футболисти. За нас е голяма чест да сме част от този театър и да сме на една сцена със „ Златните девойки “, споделя Тото от групата.

В „ Арена Армеец “, с изключение на „ Златните девойки “, особено присъединяване ще имат Deep Zone Project, които написаха химна на Световното състезание в София. Той ще прозвучи още веднъж онлайн със особено готова хореография.

Първи сходен театър беше извършен в Пловдив, където залата се оказа дребна за всички искащи да видят „ Златните девойки “ на България. След София да се готви Русе, където спектакълът ще се организира на 19 ноември и ще има специфични изненади в „ Арена Монбат Русе “.

Билетите за спектакъла са към този момент в продажба на уеб страницата на epay go.bg и на всяка каса на EasyPay в страната.

Линк за закупуване на билети: https://epaygo.bg/3066669825
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР