За първи път в Пловдив ще се проведе Фестивал на

...
За първи път в Пловдив ще се проведе Фестивал на
Коментари Харесай

За първи път в Пловдив - „Шоко Арт“ - Фестивал на шоколада

За първи път в Пловдив ще се организира Фестивал на шоколада. В парк „ Каменица “ тази събота (30.09.2023г.) от 10:30 ч. всички поданици и посетители на града ще могат да се порадват на шоколадови изкушения от всевъзможен тип.

„ Шоко Арт “ - Фестивал на шоколада се провежда от Район „ Източен “ и дава обещание доста награди и разнородни надпревари, свързани с вкусното лакомство. За младите и възрастните фенове на шоколада са планувани разнообразни занимания.

Ще се показва и по какъв начин се извлича какао от мелница за какаови зърна, ще бъде направен и шоколадов макет на възрожденска къща от Стария град. Входът за сладкото събитие е свободен.

Още в 10:30 ч. най-изтъкнатите български сладкари, шоколатиери и майстори готвачи ще показват своите умения и предписания. През целия ден присъстващите ще имат опцията да се насладят на шоколад във всичките му форми и усети. Шоколадови произведения и питиета са единствено част от изненадите. В парка ще бъдат сложени щандове на разнообразни производители на шоколадови произведения.

В 11:00 ч. стартира празникът за най-малките с концерт на сцената на парк „ Каменица “, в който ще се включат деца и ученици;

В 12:00 ч. безвъзмездна пилатес-тренировка с Гергана Колева. След като изхабим насъбраните шоколадови калории идва и най-голямата изненада за деня:

В 16:00 ч. - Ути Бъчваров ще подготви за всички гостуващи майсторска рецепта – „ Пиле моле “, всеки присъстващ ще може гратис да опита този ексцентричен шедьовър на кулинарното Ути-изкуство;

19:00 ч. - Фестивалът ще приключи с концерт на известната изпълнителка Михаела Маринова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР