За първи път в новата ни история е, разкрита група

...
За първи път в новата ни история е, разкрита група
Коментари Харесай

Разкриха група за шпионаж, арестувани са военни

За първи път в новата ни история е, разкрита група за шпионаж, оповестяват от прокуратурата. Двама военнослужещи от Министерството на защитата са арестувани за 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор от Военно-окръжна прокуратура – София по съмнение за изнасяне на класифицирана информация в интерес на непозната страна, оповестяват от ведомството.

Задържането е станало вследствие на извършени оперативно-следствени дейности на службите за сигурност. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

„ Разследването е от изключително значение за българската национална сигурност и тази на НАТО и другите ни сътрудници. Случаят е без аналог в новата ни история.Българските жители могат и би трябвало да се гордеят със службите”, съобщи на брифинг основният прокурор Иван Гешев.

„ Ние не ненавиждаме никоя непозната страна, само че би трябвало и сме длъжни да защитим България”, добави той.

Главният прокурор Иван Гешев направи и първи коментар по случая в Twitter. Той поздрави всички, които работят, с цел да защитят ползите на България и показа откъс на военачалник Иван Колев, който гласи:

"Кавалеристи, Бог ми е очевидец, че съм благодарен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят в този момент казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки зложелател, който пречи за обединяването на България! “.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР