За първи път в историята си състезанието Писта София“ ще

...
За първи път в историята си състезанието Писта София“ ще
Коментари Харесай

За първи път в историята си състезанието Писта София“ ще даде шанс за изява и на международни екипажи

За първи път в историята си надпреварата „ Писта София “ ще даде късмет за изява и на интернационалните екипажи. Двама маджарски водачи ще вземат участие в автомобилната конкуренция, която ще се организира тази събота в столицата.

Организаторите желаят да създадат надпреварата още по-емоционално и значимо. 27-ото издание на „ Писта София “ ще разреши на феновете да видят четири разнообразни класа коли, които ще изминат маршрут с обща дължина от 2.4 км. от Бизнес Парк София през бул. Александър Малинов.

„ Зрелище, адреналин, доста скорост, доста мощни и атрактивни коли, 39 декларирани участника, разграничени в четири групи. Интересното е, че в този формат на „ Писта София “ тя ще се организира в границите на един ден. Съботният ден е напълно зает по доста прецизна стратегия. Ще стартират тренировки, квалификации за място и от 13:30 часа стартира самото съревнование “, съобщи пред Българска национална телевизия Пламен Стайков.

Надпреварата ще цели да разпространява мото „ Остани жив – пази живота “.

„ Има си избрани места, където могат да не се съблюдават законите за скорост, обаче в същото време ние сме обезопасени със специфичен ролкейдж, имаме пожарно устройство, специфични гуми за избраните условия. Призивът ми към всички е дано бъдем с 10 минути по-бавно, в случай че по този начин ще спасим човешки живот и да оставим на нас, състезателите да подвигаме адреналина. Идвайте и се забавлявайте, ние ще създадем всичко това за вас “, добави от своя страна Добрин Борисов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР