За първи път в историята на Златоград се провежда референдум.

...
За първи път в историята на Златоград се провежда референдум.
Коментари Харесай

Провеждат референдум за нов кооперативен пазар в Златоград

За първи път в историята на Златоград се организира референдум. Жителите на града би трябвало да се произнесат дали желаят нов кооперативен пазар, като за това общината изтегли заем в размер на 1 700 120 лв.. Това заяви БНР.

Величко Сидеров, който поддържа Инициативния комитет за осъществяване на първия референдум, уточни, че не е срещу нов пазар в града само че сумата, която се планува да бъде вложена е доста висока . Според него няма да има и огромна интензивност. Очакванията му са едвам 1000 поданици да упражнят правото си на глас.

По думите му през последните години общината подарява средства и прави начинания, които не са нужни. Общината направи подаяние за Роженския стълб, имаше огромно недоволство измежду популацията, защото има доста значими неща, които би трябвало да се случат в Златоград, а даряваме за самодейност, която нито е държавна, нито общинска политика, разясни той.

Нашият кмет обаче е тясно обвързван с Караколев, който е създател на овцевъдите. В същото време кметът ни има овце. Мисля, че дарението беше в размер на 10 000 лева, показва Величко Сидеров.

Доводът на кмета за преместването на пазара е, че той се намира на територията на някогашен гробищен парк.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР