За първи път в историята на Нестле за Живей Активно!“

...
За първи път в историята на Нестле за Живей Активно!“
Коментари Харесай

Всички активни лъчове на Нестле за Живей Активно! Град 2022 се събират на НДК-2

За първи път в историята на „ Нестле за Живей Активно! “ всички дейни лъчове се събират на огромната сцена пред НДК на 18-ти септември, където от 20.00 до 22.00 часа ще бъде кулминационната точка на празника на придвижването.

Танци, живи осъществявания, спортни демонстрации и провокации, всеобщо хоро, мажоретки, духова музика и огнено шоу са единствено част от атракциите, очакващи феновете на дейния живот на сцената пред НДК на 18-ти септември. „ Имам човек “ и „ Моменти “ са определените части от репертоара на Хоумлес, с които той персонално ще поздрави всички, споделящи дейни моменти дружно с точните хора за това.

Първото вечерно издание на „ Нестле за Живей Активно! “ Град 2022 си слага за цел да концентрира вниманието ни върху изгодите от дейния метод на живот и след залез слънце. Вечерните часове допускат още по-активно комбиниране сред придвижване и развлечение, по тази причина огромната сцена пред НДК ще се извърши повече от всеки път с музика, танци, спортни демонстрации, дейни провокации и шоу от 17.30 часа до 22.00 часа на 18-ти септември.

Подгряващата стратегия стартира в 17.30 часа, когато сцената ще е отворена за празника на регион „ Красно село “ като част от самодейността „ Нестле за Живей Активно! “ Град 2022. Духовият оркестър на сухопътните сили ще даде мощно начало, последван от танц на мажоретния състав „ Силва “ и осъществявания на именити солови актьори и ансамбли като Ансамбълът за национални песни и танци „ Славей ”, артистите Тодор Трайчев и Боян Михайлов – наследник на обичаната на всички българи певица Ваня Костова, артистът Янко Лозанов, в наличието на известни спортисти като международната и олимпийска шампионка Светла Димитрова-Пищикова и други На финала уредниците ще провокират всички присъстващи да се включат във всеобщо българско хоро като преход към главната стратегия на „ Нестле за Живей Активно! “ Град 2022, започваща тъкмо в 20.00 часа.

Тогава на сцената пред НДК към присъстващите ще се причислят и участниците от 5-те дейни лъча на самодейността – марш на домашни любимци и техните стопани, 3 километра маратонско тичане за непрофесионалисти, шествие на две, три или четири колела с тротинетки, колела и скейтове, танцувален флашмоб, поход на родители с деца и бързоходци, водени от звездния тим на „ Нестле за Живей Активно! “ Град 2022

Водещият на събитието, известният артист Играта, ще открие главната стратегия с проява на международния първенец по граплинг Ангел Караиванов, който ще покаже разнообразни техники за самоотбрана на всички искащи да се включат в демонстрацията и да научат освен това за граплинга - една от най-бързоразвиващите се форми на бойни изкуства, съчетаваща ефикасни техники от джиу-джицу, джудо и самбо. След силовия старт, „ играта “ продължава с танцови осъществявания на Funky Monkeys, балет Нова, Academy 360, Masters of Dance и още 10 от най-хубавите танцови обединения, които, дружно с неуморния Алфредо Торес и всички осмелили се да се причислят ще „ работят за ханш и метаболизъм “ в дейни танцови дуели с атрактивни награди, обезпечени от сътрудниците на самодейността Asics, фитнес клуб Next Level, Pulse и Атлетик. Футболни загрявки на врата, спортни игри и занимания за всички възрасти също ще са част от програмата пред НДК. Звездният тим на „ Нестле за Живей Активно! “ Град 2022, показан на място от Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов -Пушката, Маруся Иванова, Екатерина Дафовска, волейболистките от клуб „ Марица “, футболистите от ЦСКА 1948, Михаела Петкова, Пламена Миткова, актьорите от трупата на Театър Българска Армия, певиците Поли Генова и Вики от Мастило също ще се включат интензивно във всички провокации, игри и демонстрации, с цел да създадат още по-запомнящ се най-големият празник на дейния живот в София.

На финала Хоумлес ще извърши онлайн свои паметни части, провокирайки публиката също да взе участие, а след него градът ще бъде огрян от огнено шоу.

Краят на програмата пред НДК обаче не е завършек на дейната вечер на „ Нестле за Живей Активно! “ Град 2022, която ще продължи от 22.00 часа до среднощ с „ Нощ на отворените фитнеси “. Над 10 столични фитнес клуба на Next Level, Pulse и Атлетик ще работят до 00.00 часа и ще оферират гратис разнородни атрактивни тренировки, водени от звездния тим на Нестле за Живей Активно!

За положителната хидратация на всички участници ще се погрижи Pirin Spring, a   марките на Нестле България  NESCAFÉ® 3in1, https://www.purina.bg/https://www.purina.bg/,  NESTLÉ Fitness®,  NESCAFÉ® Frappé,  NESCAFÉ® Dolce Gusto®,  NESTLÉ GERBER®,  NESTLÉ NESQUIK®,  KITKAT®,  SMARTIES®,  LION®,  NESTLÉ МУРА®  и  Нестле за По-здрави децаще   поддържат с освежаващи питиета и храни необятните усмивки на всички посетители.

Намерете цялостна информация за програмата на събитието във  Фейсбуки на уеб страницата на „ Нестле за Живей Активно! Град 2022 “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР