За първи път в историята на НБА три отбора са

...
За първи път в историята на НБА три отбора са
Коментари Харесай

Завърза се битката за първото място в Западната конференция на НБА

За първи път в историята на НБА три тима са с еднакъв актив на върха, един мач преди края на постоянните 82 мача. Оклахома Сити Тъндър, Минесота Тимбъруулвс и Денвър Нъгетс са забъркани цялостен сезон в борбата за първото място, като по всичко изглеждаше, че миналогодишните първенци ще надделеят над по-младите си противници.

Въпреки това, Денвър отстъпи изненадващо като посетител против един от най-слабите тимове в цялото състезание Сан Антонио Спърс със 121:120.

Виктор Уембаняма както постоянно сподели извънземно равнище с 34 точки и 12 асистенции, само че не той донесе триумфа на тима си. Девонте Греъм бе рядко употребена запаса този сезон, само че сигурно ще остане запомнен с решаващия панер при оставащи 0.9 секунди.

The euro.
The high pick-up.
The tough floater.

DEVONTE' GRAHAM'S GAME-WINNER VS. DENVER
— NBA (@NBA)

По същото време се изиграха и дуелите на Тъндър против Милуоки Бъкс и на Тимбъруулвс против Атланта Хоукс.

Оклахома се оправи без проблем като хазаин с търсещите неизменност " елени " със 125:107. Отборът, воден от намиращия се на второ място в класирането за най-съществен състезател в НБА този сезон Шей Гилджъс-Александер, заема първото място преди последния кръг, заради по-добри резултати против неговите противници.

Минесота се потруди против Хоукс, само че въпреки всичко измъкна успеха със 109:106. Руди Гобер сподели за какво той би трябвало да завоюва трета премия за най-хубав отбранителен състезател в НБА с 25 точки и 19 битки, а в игра за Тимбъруулвс се завърна другата им звезда Карл Антъни-Таунс.

Love seeing this big-man pairing back at it
— NBA (@NBA)

В последния кръг от Западната конференция, Оклахома Сити Тъндър би трябвало да победи водения от Лука Дончич Далас Маверикс, с цел да си подпечата първото място в класирането. Минесота одобряват борещия се за непосредствено място в плейофите Финикс Сънс, а Денвър е посетител на Мемфис Гризлийс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР