За първи път в историята на имитаторското предаване продуцентът реши

...
За първи път в историята на имитаторското предаване продуцентът реши
Коментари Харесай

Колко ще спечели Халваджиян от финала на „Капките“ в „Арена София“

За първи път в историята на имитаторското предаване продуцентът реши да извади шоуто от дребното студио в Горубляне и да го реалокира в най-голямата зала у нас – „ Арена София “.

Големият край на „ Капките “ е на 13 май, а билетите свършиха като топъл самун незабавно щом бяха пуснати в продажба.

По груби сметки в залата ще има малко над 10 000 фенове. Най-евтините пропуски, които са надалеч от сцената, бяха по 40 лева, така наречен хубави места, наоколо до участници, жури и водещи, пък костваха 150 лева

Средната цена на билет е 80 лева Това значи, че единствено от билети Халваджиян ще прибере внушителните 800 хиляди лева

Разбира се, пред продуцента има и значително разноски. Най-сериозен от тях е наемът на най-голямото затворено оборудване у нас. По неофициална информация, с цел да организира финала в „ Арена София “, Халваджиян ще заплати близо 100 хиляди лева В тази сума влиза наемът на залата, както и режийните – ток и вода. Обикновено цената за използването на залата е много по-малка, само че в тази ситуация на „ Капките “ е повишена поради използването на паркинг, както и отварянето на всички входове. Отделно Халваджиян ще заплати и немалка сума за защита и стюарди, които да оказват помощ на феновете да намерят местата си и да наблюдават за вълнения по време на шоуто.

За издигането на сцената, както и за монтирането на големи монитори, на които феновете да наблюдават какво се случва, продуцентът също ще се бръкне, само че всичко това няма да му излезе над 100 000 лева Така чистата му облага е над половин милион – нещо, с което малко могат да се похвалят.

На финала в превъплъщения ще влязат четирима най-хубави от осемте участници. Останалите обаче също ще се качат на сцената, само че към този момент не в спортен темперамент. Продуцентите пък готвят и още няколко изненади.

В същото време пък към този момент върви черна борса за продажбата на билетите за финала. Както към този момент споменахме, скъпите хартийки от дълго време са изчерпани, а в този момент се продават в най-различни уеб сайтове на двойна и даже тройна цена.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР