„За първи път в историята на българския парламент, при внесен

...
„За първи път в историята на българския парламент, при внесен
Коментари Харесай

Елена Йончева: Вотът на недоверие мина! Никой не оспори изнесените от нас факти

„ За първи път в историята на българския парламент, при импортиран избор на съмнение, депутати от ръководещата партия не взеха думата и не опазиха своето държавно управление и своя министър – ръководител. За първи път в историята на българския парламент, при импортиран избор на съмнение, министър не отговори на обстоятелствата, които бяха изнесени от нас”.

Това сподели представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Елена Йончева пред публицисти в Народното събрание във връзка прекратените от болшинството диспути по вота на съмнение. Тя съобщи,че левицата е шокирана от обстоятелството, че дори водачът па ПГ на ГЕРБ – господин Цветанов, не излезе на трибуната в Народното събрание, с цел да отговори на тези обстоятелства. " Той остана безгласен пред обстоятелствата, които изнесе коалиция „ Българска социалистическа партия за България”. Той не отбрани своето държавно управление и своя министър председател Бойко Борисов”, съобщи Йончева.

Тя добави, че вместо да ги отбрани, Цветанов е излязъл в коридорите на Народното събрание да приказва по този начин, както нормално прави Антон Тодоров. „ Вотът на съмнение мина, тъй като в пленарната зала нямаше нито един глас от страна на ГЕРБ, който да оспори изнесените от нас факти”, безапелационна бе Елена Йончева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР