За първи път в историята Мейджър лийг бейзбол ще избере

...
За първи път в историята Мейджър лийг бейзбол ще избере
Коментари Харесай

МЛБ за първи път избира идеален отбор на сезона

За първи път в историята Мейджър лийг бейзбол ще избере собствен съвършен тим на сезона. Това е третата от четирите водещи професионални спортни лиги в Съединени американски щати и Канада, която вкарва такава процедура, след НФЛ (от 1920 г.) и НБА (от 1946 г.). Единствено НХЛ към момента няма сходна самодейност.

В избора на дебютния " дрийм отбор " на МЛБ интензивно присъединяване ще вземат почитателите, които имат период до 3 декември да дадат своя глас за обичаните си играчи. Анкетата се попълня онлайн на уеб страницата на лигата, като всеки ентусиаст може да гласоподава по един път на денонощие.

The power is in your hands.

Who's on your All-MLB squad?

Vote now https://t.co/5kSMMDlq9c pic.twitter.com/RdOfMks2b7
— MLB (@MLB) 25 ноември 2019 година
Вотът на почитателите ще има 50% тежест при установяване на идеалния тим, а останалите 50% от решението ще образува специфичен панел от бейзболни анализатори. Финалният суперзвезден състав от 16 играчи ще бъде разгласен на 10 декември по време на зимната среща на МЛБ в Сан Диего, Калифорния.

В идеалния тим ще бъдат включени петима започващи питчери, двама риливъри, трима аутфилдери и по един кетчер, първи бейзмен, втори бейзмен, трети бейзмен, шортстоп и DH. Номинирани са общо 90 бейзболисти.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР