За първи път в историята каратистка е Спортист на годината

...
За първи път в историята каратистка е Спортист на годината
Коментари Харесай

Ивет Горанова пред bTV: Деля първото място с всички класирани спортисти!

За първи път в историята каратистка е Спортист на годината в България. Ивет Горанова беше определена за номер 1 след олимпийското злато в Токио и бронзовия орден на международното състезание по карате. Втора в класацията е боксьорката и също олимпийска шампионка Стойка Кръстева, а трета е сребърната медалистка от Токио Антоанета Костадинова.

" Едно голямо благодаря на всички, които гласоподаваха за Спортист на годината. Тази година беше мощна за българския спорт. Поздравявам всички спортисти, които горят в професионализъм и упоритост за победи. Благодаря за признанието. За мен е чест да бъда Спортист номер 1 на България. Искам да кажа, че разделям първото място с всички класирани спортисти. Всеки един от нас реализира доста през тази година. Пожелавам им доста здраве и триумфи. И на феновете на bTV радостни празници. ", сподели Горанова в особено видеообръщение за bTV.
Снимка: Lap.bg
Горанова изпревари втората в класацията Стойка Кръстева с минимална преднина. Боксьорката събра единствено 24 точки по-малко. Топ 5 допълват други три медалистки от Токио: Антоанета Костадинова, Тайбе Юсеин и Евелина Николова. В класирането следват Карлос Насар, Йосиф Миладинов, Биляна Дудова, Боряна Калейн и Христо Христов.

А нашето особено празнично шампионско видео с послания от всички основни настоящи лица за България от олимпийските игри в Токио и останалите спортни герои на страната ни, гледайте в среднощ на 31 декември единствено по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР