„За първи път в историята имаме обединение на всички браншови

...
„За първи път в историята имаме обединение на всички браншови
Коментари Харесай

Симеон Славчев, МИР: За първи път имаме министър-председател, който си позволява да нарече българските земеделски производители терористи

„ За първи път в историята имаме обединяване на всички браншови организации в бранш земеделие, което демонстрира, че това държавно управление е изцяло несъответстващо по отношение на бранша, че не схваща техните проблеми и че няма никакво желание да ги реши. За първи път имаме министър-председател, който си разрешава да назова българските аграрни производители терористи. Само поради тези свои думи Денков би трябвало неотложно да подаде оставка, да не приказваме за наглостта му да не желае и да не търси разговор с българските производители от един най-важните браншове в страната, какъвто е земеделския “. Това съобщи водачът на партията Симеон Славчев по отношение на оповестения за през днешния ден народен митинг на зърнопроизводителите, поради решението на Народното събрание и държавното управление да отпадне възбраната за импорт на селскостопански артикули от Украйна.

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) поддържа справедливия митинг на зърнопроизводителите и целия аграрни бранш, сподели още ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

„ С гласуването за отпадне на възбраната за импорт на селскостопански артикули от Украйна сглобката в Народното събрание сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи потвърди, че не мисли и не пази българския народен интерес и ползите на българските производители, а непознати ползи. Това може да бъде квалифицирано единствено по един метод – национално изменничество, за което това пагубно за България, българските производители и целия български народ държавно управление би трябвало неотложно да подаде оставка “, това съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той прикани всички българи да поддържат и да се включат в справедливия митинг на зърнопроизводителите и целия аграрни бранш.

Той е безапелационен, че не може да внасяме всевъзможни артикули и храни от Украйна и други страни, а да не мислим за българското земеделие, отглеждане на животни и за всички български производители.

„ България потвърдено има най-плодородната земя в Европа и партия МИР застана и поддържа „ Плана Кумчев “, който ще възроди българското земеделие и за доста къс интервал от време ще подсигури продоволствената сигурност на страната. България има естествени дадености освен да се самоизхранва и то на налични за българите цени, само че и да изнася огромна част от създадената продукция. Партия МИР предлага развиването на земеделието и производството на български храни и артикули също да стане народен приоритет, тъй като продоволствената сигурност е част от националната сигурност на България “, съобщи още Симеон Славчев.

Според него всички претенции на земеделските производители освен би трябвало да бъдат чути, само че и неотложно да бъдат изпълнени.

" Напълно неприемливо е хората от сектора, който изхранва българските жители, който дава сериозна добавена стойност и който има сериозен капацитет за развиване и да подсигури продоволствената сигурност на България, да бъдат наричани терористи. Терористи са цялото държавно управление на сглобката, което със своите дейности и бездействия води страната ни към национална злополука. Единственият късмет тя да се предотврати е незабавна оставка на държавното управление “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР