За първи път в историята баскетболистите от НБА ще играят

...
За първи път в историята баскетболистите от НБА ще играят
Коментари Харесай

Конкурсите за умения в тазгодишния Мач на звездите на НБА ще бъдат на специален стъклен корт

За първи път в историята баскетболистите от НБА ще играят на специфичен стъклен корт, който ще бъде конфигуриран на " Лукас Ойл Стейдиъм " в Индианаполис за уикенда по време на тазгодишния " Мач на звездите ", оповестиха от Лигата.

По самодейност на уредниците на актуалното LED игрище ще се проведат състезанията по умения, за забивки и пукотевица от тройката на 17 февруари.

Ден по-късно ще настъпи и кулминационната точка с изиграването на " Мача на звездите " 2024, който към този момент ще се състои на обичайния дървен корт.

" LED корта ни дава малко по-голям обсег в това, което можем да създадем, що се отнася до интерактивна графика, реакционна графика, която се случва на пода, смяна на дизайна на пода, смяна на цветовете. Така че, ние се усещаме в действителност добре от опциите на това, което ни дава стъклото. И считаме, че ще бъде в действителност въздействащо, както в постройката, по този начин и при гледане по малкия екран ", разяснява Карлтън Майърс, старши вицепрезидент на НБА, който управлява продукцията онлайн и развлеченията.

Стъкленото игрище е създадено от немската компания ASB GlassFloor е употребявано в предишното за събития на Международната федерация по баскетбол (ФИБА). Тя утвърди потреблението на LED стъклени подови настилки на надпревари от най-високо равнище през 2022-а година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР