За първи път в България и ексклузивно в Пловдив на

...
За първи път в България и ексклузивно в Пловдив на
Коментари Харесай

Гръцки хаус завладява Пловдив

За първи път в България и извънредно в Пловдив на 13 май гостуват диджеите от известния лейбъл Movement Recordings. След извънредно огромното разкриване на новата зона за културни събития под тепетата Plovdiv Stage Park се обрисува тя да бъде наситена и с разнообразна музикална стратегия, която ще включи турнето на гръцките актьори. В момента на върха на множеството международни ранглисти за електронна хаус и техно музика, лейбълът ще показа на пловдивска сцена някои от водещите им имена. За първото издание в събота гостуват Tash (Таш), Jorgio Kioris (Джоржо Киорис), Meeho (Мехо) и Atak (Атак).

Концепцията на уредниците от Творчески Комплекс Инкубатор залага на изцяло музикално прекарване в един дълъг уикенд, започващ още от петък вечерта с подгряващо meet & greet празненство, на което почитателите ще имат опция да се срещнат и поддържат връзка от близко с артистите. Неформалното събитие ще бъде подкрепено от двама изявени български диджеи и продуценти - Toppy и Borra. Съботният следобяд е избран за хедлайнерите от гръцкия лейбъл. Партито навън ще стартира още в 16 ч. на Plovdiv Stage Park и ще продължи до вечерта, като гладко ще премине към класическата клубна сцена. След 23 ч. всички участници дружно ще завладяват креативния квартал Капана, където събитието ще продължи до дребните часове на нощта в Club VOID.

Лейбълът Movement Recordings (Муувмънт Рекордингс) е учреден през 2008 година в Солун, и понастоящем е един от най-иновативните лейбъли за електронна музика на Балканите. Техните турнета постоянно включват посетители от ранга на Hernan Cattaneo (Хернан Катаньо), Jerome Isma-Ae (Джером Исма), Guy Mantzur (Гай Мансур), D-Nox & Beckers (Ди-нокс и Бекерс), а изданията им все още наброяват над 250.

Организаторите от Творчески Комплекс Инкубатор дават мощна поръчка за популяризирането на електронната музика в Пловдив и показват града на тепетата като гореща точка за събития от международен мащаб в идния сезон.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР