За първи път в България - една кампания обединява близо

...
За първи път в България - една кампания обединява близо
Коментари Харесай

Кампанията „България дарява“ обедини близо 120 каузи от цялата страна


За първи път в България - една акция сплотява близо 120 дела в 11 разнообразни сфери на активност от цялата страна на общата платформа www.bulgariadariava.bg Така всеки може да избере и поддържа идеята, в която има вяра и към която е съпричастен, както и района, където желае да насочи своя принос. По този метод дружно, с обединените старания на доста донори и цивилен организации от цяла България, можем да създадем смяната, за която мечтаем.

Кампанията „ България подарява “ се организира в интервала 22-31 март 2019 година като дава опция на повече организации да показват своите дела пред необятната общност!

Каузата на варненската организация Карин дом можете да видите, подкрепите и споделите тук: https://bulgariadariava.bg/…/centur-za-semeino-mediirana-i…/

Можете да подкрепите Карин дом и като изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS KARIN DOM на номер 17 777 (за клиенти на Telenor, VIVACOM и A1).

По този метод ще подпомогнете Карин дом да продължи да развива “Център за семейно-медиирана намеса ”, който вкара новаторска за България услуга, в която фамилията е движещата мощ. Методът се ползва за първи път в България от Карин дом. Услугата обгръща 20 фамилии с деца от 2 до 7 години, при които има закъснение в една или повече области на развиването (физическа, обществена, прочувствена и познавателна); с нарушавания от аутистичния набор, както и деца с детска церебрална парализа и други сходни неврологични положения. Центърът обезпечава поддръжка за възстановяване развиването на детето и включването му в просветителната система, както и качеството на живот на цялото семейство. Терапевтичната групова работа с деца и фамилии се води от високо дипломиран мултидисциплинарен екип – психолог, логопед, физиотерапевт.



Кампанията България Дарява цели да развие дарителската просвета в България и да насочи публичния фокус върху дарителството като форма на присъединяване на жителите в решаването на значими публични проблеми. То е един от методите хората да развиват и усъвършенстват обществото, в което живеят!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР