За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча

...
За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча
Коментари Харесай

Аматьори срещу професионалисти в конкурсите на Maча на звездите

За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите дилетанти ще се борят против експерти в трите състезанието - тройки, умения и забивки.

През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в състезанията, които ще се включат паралелно с шестимата експертите в борбата за самостоятелните трофеи.

Организаторите от " СпортЛаб " и Национална баскетболна лига оповестиха, че в името на баскетболното шоу към шестимата участници във всеки конкурс ще бъдат добавени спечелилите от аматьорските шампионати и ще премерят сили с експертите.

На конференция в четвъртък, 12 април, със специфична шоу процедура треньорите Людмил Хаджисотиров и Небойша Видичще изберат кой от двата тима " TOYOTA " или " CREDIHELP " ще водят в Мача на звездите. След това ще се дефинира и към кой тим ще се причислят помощник-треньорите - Георги Давидов и Александър Дяковски.

Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лева, а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще костват 7 лева Организаторите дадоха обещание, че ще създадат доста приятна изненада за почитателите - ще раздадат специфична премия и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с лотария от първите 1000 закупили билети за дуела.

Междувременно станаха ясни съставите на тимовете в аматьорския 100% Power Мач на звездите. Те ще бъдат разпределени в тимовете " ЗАПАД " и " ЦЕНТЪР, ИЗТОК, ЮГ ":

ОТБОР " ЗАПАД: Янко Янчев (треньор), Матей Митев, Дамян Стоянов, Атанас Даракчиев, Антонио Антов, Радостин Димитров, Иван Стойчев, Йордан Георгиев, Владимир Георгиев, Христо Гатев, Симеон Ценов

ОТБОР " ЦЕНТЪР, ИЗТОК, ЮГ ": Саша Топчев (треньор), Димитър Янчев, Тодор Куртев, Тони Личев, Кирил Дялков, Богомил Дичев, Николай Шатъров, Милен Желев, Николай Златков, Найден Найденов, Стоян Даракчиев

Треньорите на двата тима ще имат опцията да създадат своя избор за един нападател и един гард, а цялостните сформира ще бъдат оповестени в четвъртък.

Трескава подготовка за 100% Power Мача на звездите от BGO Software Basketball League тече и за състезанията по пукотевица и забивки. Всички тимове от BGO Software Basketball League към този момент вършат своите селекции за районните състезания по пукотевица от зоната за 3 точки и забивки.

Регионалните състезания ще се проведат до 15-ти април, като всеки район ще излъчи по двама участника във всеки конкурс. Общо 8 участника в състезанието по пукотевица и 8 в състезанието по забивки, ще влязат в титанична борба на самия мач на звездите за лъчение на първенците при дилетантите.

Част от звездната премия за спечелилите в състезанията е, че те ще вземат участие и състезанията в 100% Power Мача на звездите на експертите от НБЛ.

В 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22 април 2018 година в Арена " Ботевград ", автомобилния бранд TOYOTA се завръща за пето присъединяване в звездното събитие и първо след 2013 година.

Във фейсбук страница на 100% Power Mач на звездите https://www.facebook.com/BulgarianAllStarGame всекидневно може да следите всички вести към идното звездно шоу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР