За първи път в 10-годишната ми практика като кмет, от

...
За първи път в 10-годишната ми практика като кмет, от
Коментари Харесай

Сигнал към ФАКТИ: 10 години по-късно кмет на ГЕРБ прогледна за проблем на гражданите

" За първи път в 10-годишната ми процедура като кмет, от военните бе поискана среща с мен, в никакъв случай до момента не съм уведомявана за идни учения ".

Това сподели кметът на село Крумово, Община Родопи Румяна Самоковарева от ГЕРБ пред районното издание " Марица ".

Самоковарева показала, че за срещата ѝ се обадили персонално от военното ни министерство, а мотивът бил постъпващите голям брой сигнали и тъжби от поданици на селото за ниски прелитания на самолети по време на военни учения.

" За първи път кмет от ГЕРБ споделя, че откогато ГЕРБ не са на власт, някой - в тази ситуация военните, се интересуват от терзанията, които основават техните учения на локалното население ", алармира четец на ФАКТИ .

Излиза, че кметицата за 10 години на кметския пост в Крумово не е схванала, че хора от селото са обезпокоени от ученията. Наложило се от служебното Министерство на защитата на Република България да се свържат с нея, с цел да предупредят за последващи учения и да окажат подпомагане след множеството сигнали на жителите.

" Въпреки безчет многото сигнали, до момента нищо не е правено по този въпрос през тези 10 години ", споделя ни още нашият четец.

" Жалко също по този начин, че кметицата иронизира проблемите на хората ", написа още той, имайки поради изявление, което Самоковарева направила. Кметицата споделила, че от министерството се тормозили от множеството сигнали, разказали от какво се оплакват хората и допълнила, че някои сигнали звучали като излезли от паметния филм " Оркестър без име " - " кокошките стопираха да снасят ".

Няма по какъв начин да не се запитаме по какъв начин кметицата не е схванала за казуса толкоз дълго време, а чак откакто извън обърнали внимание.

Името на Самоковарева не се появява за първи път в нашата медия. В предишното читатели на ФАКТИ са разказвали по какъв начин заведение, стопанисване от кметицата, препречва тротоара пред медицински център с масите си. Друг сигнал, който сме получавали е, че Самоковарева предложила децата на чиновници от общинската администрация да получават бонус от 5 точки при кандидатстване за общинските детски заведения.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР