За първи път ученик от Враца е класиран в челната

...
За първи път ученик от Враца е класиран в челната
Коментари Харесай

За първи път: Ученичка от Враца е класирана в челната тройка на националния кръг на състезанието „Ключът на музиката“ /снимки/

За първи път възпитаник от Враца е класиран в челната тройка на националния кръг на надпреварата „ Ключът на музиката “, оповестиха от управлението на ППМГ.
Изключително високият резултат е на шестокласничката от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ Рая Станчева. За своето показване тя е получила 88 точки от 90 вероятни, което я подрежда на второ мястов нейната възрастова група. Постигнатият триумф е при доста огромна конкуренция от общо 110 шестокласника от разнообразни градове в страната, измежду които и ученици на музикални учебни заведения.
Още двама представители на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ взеха присъединяване в националния кръг на надпреварата „ Ключът на музиката “. Това са Боян Николов от V клас и Дарин Димитров от VII клас. Със своето показване те също се подреждат измежду най-хубавите участници в своите възрастови групи. Техен преподавател по музика е Ирина Ставрева.
"Поздравяваме учениците за постигнатите резултати и им желаем още бъдещи триумфи ", написаха от управлението на гимназията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР