За първи път церемонията за наградите Оскар е привлякла интереса

...
За първи път церемонията за наградите Оскар е привлякла интереса
Коментари Харесай

Рекордно малко зрители на церемонията Оскар

За първи път церемонията за премиите Оскар е привлякла интереса на по-малко от 30 милиона фенове в Съединени американски щати, предава Асошиейтед прес. 

Обикновено тя е най-гледаното телевизионно шоу след футболното състезание за суперкупата. Тази година обаче церемонията за откриването на зимната олимпиада предишния месец са гледали близо 28 милиона души, до момента в който филмовите награди са имали единствено 26,5 милиона фенове.

Телевизионната публика като цяло понижава, а рейтингът на вечерта на Оскарите се свързва с триумфа на номинираните филми, отбелязва АП и добавя, че " Формата на водата ", който получи Оскар за най-хубав филм, наподобява не е доста известен.

Междувременно от полицията в Лос Анджелис заяви, че е задържан мъж, тъй като откраднал премията " Оскар " за най-хубава актриса на Франсис Макдорманд.

47-годишният Тери Брайънт бил арестуван нощес, в деня на раздаването на най-престижните оценки в света на киното. Полицията счита, че той е откраднал статуетката по време на празненството след церемонията. Крадецът бил арестуван от фотограф на място, заяви вестник " Ню Йорк таймс ". Макдорманд си получила премията назад и споделила на защитата да пусне мъжа. Брайънт обаче бил задържан и ще излезе на независимост, в случай че заплати гаранция от 20 000 $.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР