За първи път тази есен праймтайм програмата на NOVA ще

...
За първи път тази есен праймтайм програмата на NOVA ще
Коментари Харесай

Новият сезон в ефира на NOVA започва с тройна доза забавление

За първи път тази есен праймтайм програмата на NOVA ще предложи на феновете в границите на един сезон три от най-високорейтинговите продукции на телевизионния пазар в България. Сред тях са огромното музикално премеждие, наречено X Factor, и най-романтичната версия на VIP Brother до момента, чиито стартове са планувани надлежно за 10 и 11 септември от 20.00 ч. „ Чуждо тяло ” е името на четвъртия сезон на „ Откраднат живот “, който феновете на качествените български филми и сериали ще имат опцията да гледат от 12 септември, също от 20.00 ч. Един от най-харесваните български артисти – Юлиан Вергов, е новото лице, което ще прекрачи прага на МБАЛ „ Св. Кирил ”, с цел да преобърне живота на основните герои в сериала.
 Откраднат живот
Сериозна конкуренция, серия от провокации и същинско музикално шоу чакат кандидатите за популярност в новия сезон на X Factor. Пътят им до сцената обаче е много дълъг и ще премине през серия от тествания. Предварителните кастинги, прослушванията онлайн пред жури и аудитория, подготвителните лагери, къщите на съдиите, концертите онлайн са единствено част от дългия път до финалите на шоуто. Публиката със своя избор ще е тази, която ще дефинира кой има най-големи шансове да продължи напред, с цел да стане новият X Factor на България. VIP Brother 2017 пък ще бъде един в действителност друг сезон, в който влюбеният Big Brother ще промени изцяло всичко, което знаем за него, а феновете ще следят всеки ден многочислените лица на любовта в Къщата.
 шоу
" Вярвам, че с телевизионното наличие, което предлагаме този сезон, се доближаваме в най-голяма степен до упованията на феновете. Освен в ефира на NOVA, ни следва мощна есен и на огромен екран - през октомври с премиерата на " Вездесъщия " на режисьора Илиян Джевелеков. Паралелно работим с екипа на Dream Team Films върху бутиковия сериал " Дяволското гърло ". През октомври следва да започват и новите сезони на някои от най-успешните уеб сериали, дело на 7Talents - " Не, по този начин брат ", " Апартамент 404 " и " Следвай ме “, разяснява Вики Политова, основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

На 7 септември от 9.30 ч., след ползотворна лятна почивка, се завръща предаването „ На кафе “, а водещата Гала ще е с друга визия и в актуализирано студио. „ Часът на Милен Цветков “, риалити сериалът “София - Ден и Нощ ”, шоуто без аналог „ Господари на ефира ” и обичаните телевизионни игри „ Семейни войни ” и „ Сделка или не ”, ще добавят разнообразната и богата на жанрове и излъчвания програмна скица на NOVA тази есен. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР