За първи път световноизвестният американски актьор Джон Малкович ще играе

...
За първи път световноизвестният американски актьор Джон Малкович ще играе
Коментари Харесай

55 евро е най-скъпият билет за Малкович в Гърция

За първи път световноизвестният американски артист Джон Малкович ще играе на българска сцена. Той ще взе участие в режисирания от Тимофей Кулябин театър „ В самотата на памуковите полета ”. Постановките са на 16, 17 и 18 февруари.

Цените на билетите са в диапазонаот 50 до 400 лева Опашки се извиха пред касите на Народния спектакъл, а малко на брой са тези, които съумяха да се снабдят с билети от най-ниската ценова категория. Заваляха и редица недоволства на Фейсбук страницата на театъра поради закъснение в онлайн системата за билети, което лиши от опцията за достъп до най-ниските ценови категории.

Дни преди спектакъла на Малкович в София той ще бъде игран и в прилежаща Гърция, където, оказа се, цените за билетите са доста по-ниски. Най-ниската категория билети в Атина е 7 евро, а най-скъпият билет се продава за 55 евро. Редовните билети са на цени от 7 евро. 5 евро костват билетите за безработни, налични във всички зони за сядане и за всички събития. 5 евро костват и билетите за хората с увреждания и техните придружители.



Това провокира серия от реакции в обществените мрежи и даже излязоха оферти за закупуване на самолетни билети София - Атина, с което удоволствието да гледаш Малкович онлайн в Гърция ще излезе по-евтино, в сравнение с родна земя. Най-евтиният билет за един от дните, в които Малкович ще бъде в Гърция, е на стойност 76 евро.Изчисления, че изборът човек да си продаде колата и да гледа „ В самотата на памуковите полета ” в София или просто да я възпламени и да върви до Гърция с нея, също не липсваха.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР