За първи път след Втората световна война Германия ще изпрати

...
За първи път след Втората световна война Германия ще изпрати
Коментари Харесай

Германия изпраща свои войски на руската граница за първи път от Втората световна война

За първи път след Втората международна война Германия ще изпрати свои войски на съветската граница. Това стана ясно от думите на министърът на защитата на страната Борис Писториус. Той разясни, че по-голямата част от персоналния състав ще бъде предислоциран в Литва през 2025 и 2026 г, оповестява Sky News.

Писториус съпостави " историческото “ съглашение с разполагането на съюзническите сили в Западна Германия, с цел да пазят Западна Европа при положение на руска офанзива по време на Студената война.

" Флангът към този момент се реалокира на изток и е отговорност на Германия да го отбрани “, акцентира немският министър.

По думите му по-голямата част от персоналния състав ще бъде предислоцирана до съветската граница през 2025 и 2026 година

На военните и техните фамилии ще бъдат препоръчани " търпими условия на работа “, по-специално учебни заведения и жилища на немски език.

" Скоростта на осъществяване на плана ясно демонстрира, че Германия в действителност е разпознала новата опасност за сигурността “, акцентира Писториус.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР