За първи път след щастливата развръзка с разменените бебета в

...
За първи път след щастливата развръзка с разменените бебета в
Коментари Харесай

Ексклузивен разказ на една от майките на размените бебета за първи път след връщането на децата


За първи път след щастливата развръзка с разменените бебета в болница „ Шейново ”, Севда Димитрова - една от майките, проговори пред Нова тв. Какво е възприятието да прегърнеш детето си 5 месеца след раждането му?

Севда Михайлова и вуйчо ѝ оповестиха, че това е последното им телевизионно изявление. Майката показа, че откакто взела личното си дете, била объркана.

„ Нищо не усещах, имах единствено болежка ”, признава тя.

Не крие също, че вместо да изпита благополучие от това, че се среща с биологичното си дете, изпитала горест от това, че се разделя с до момента отглежданото от нея бебе.

„ Най-трудният ми миг беше като се разделяхме. Знам, че потегля и беше доста гадно възприятието ”, спомня си Севда.

" Всеки ден се сещала за този миг ".

Попитана какво чака от болничното заведение, тя отвърна, че всеки би трябвало да получи заслуженото и би трябвало да има уволнения за тази неточност.

Във връзка с поискането обезщетение, тя показа, че с парите желае да усъвършенства живота на децата си, както и да намерения за нов дом, където да се усещат в по-добри условия.

Двете майки поддържат връзка и непрекъснато си изпращат фотоси една на друга. В последното си изявление Севда Михайлова споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова фотография.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР