За първи път след протестите срещу правителството на Орешарски през

...
За първи път след протестите срещу правителството на Орешарски през
Коментари Харесай

Оградиха Народното събрание с метални огради заради протеста на Възраждане

За първи път след митингите против държавното управление на " Орешарски " през 2013 година, българският парламент още веднъж е ограден с железни огради, които разделят

Народното събрание от националната обич.

Заради очаквания през днешния ден митинг на партия " Възраждане " премиерът  Кирил Петков е издал разпореждане българският парламент да бъде предпазен с тежка ограда. 

Това се е случило във вторник измежду нощ, съобщава Епицентър.бг.

Правителството на Кирил Петков върна загатна от времето на Тройната коалиция и митингите на жителите против нейното ръководство.

Цялото простраство към Народното събрание в посока от Националната художествена академия до Българската академия на науките и към Патриаршеската катедрала " Свети Александър Невски “ ще бъде отцепено за жителите. Много служители на реда към този момент се намират на основните сектори в центъра на София.

Интерен факт е, че точно държавното управление на " Продължаваме промяната ", които пристигнаха на власт на вълната на митинги против тогавашните ръководещи, през днешния ден, когато те са на власт, подвигат огради сред себе си и недоволните жители.

Вероятно от боязън да не се повторят баталните подиуми от първия митинг на " Възраждане ", когато протестиращи пробваха да нахлуят в Народното събрание.

Пред Министерския съвет -  в " триъгълника на властта “ - пък изникна още веднъж палатката на майките на деца с увреждания и се опънаха плакатите " Оставка “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР