За първи път след осем години в затвора, тежки присъди

...
За първи път след осем години в затвора, тежки присъди
Коментари Харесай

Тишо Боксьора проговори от затвора

За първи път след осем години в пандиза, тежки присъди и показания по знакови каузи за рекет и опиати, Тихомир Георгиев, прочут като Тишо Боксьора, призна пред bTV за закононарушенията, за които е наказан.

Тихомир Георгиев-Боксьора е най-известният пандизчия в общежитието в Самораново. Осъден е на 15 години затвор за ликвидиране през 2007 година в Момин проход. Определят го като един от най-известните кримигерои у нас и един от вип-подсъдимите в профилирания съд. " Аз не се занимавах въобще с опиати. Аз ръководех наказателна бригада. Това е истината. Некои шанаджии - има от тях потърпевши ", споделя той. На въпроса какъв брой са потърпевшите отвръща: " Е, не съм ги броил. Отиваме и... бива респектиран. Обикновено с бухалка, или с тръба... нито съм рязал уши и пръсти. Не ми вярвате, нали? ", споделя Георгиев, който в този момент чака дефинитивна присъда дружно със Стефан Бонев-Сако, откакто Апелативният спецсъд му е дал 12 години затвор.

Бившето кримистрашилище споделя още пред камерата: " То нормално когато се работи в ударни бригади и когато вършиш тази активност, е единствено за пари. За нищо друго. Конкуренцията на наркопазара е жестока. Там всяка една група се стреми да наложи монопол. А с цел да наложи монопол неизбежно има такива дейности, които да целят почит. Страх. Ужас. Оттам излиза един лаф от тези среди - че ужасът вразумява хората ", описа Тихомир Георгиев.

Според Боксьора сега столичният наркопазар е разпределен сред дребни дилъри по региони, монопол на търговията с опиати няма, а играчите се сменят постоянно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР