За първи път след 20 юли 1944 г. от Германия

...
За първи път след 20 юли 1944 г. от Германия
Коментари Харесай

Заговорът в Германия - къде е мината за Шолц?

За първи път след 20 юли 1944 година от Германия идват вести за антиправителствен скрит план. Вярно, по това време, през 1944 година, граф Клаус декор Щауфенберг, който се опита да убие Хитлер, малко приличаше на настоящия съзаклятник граф Хайнрих Райс и вместо мина за заличаване на фюрера, този пътновите заговорници нямаха нищо друго с изключение на фантазиите си в душите си.

Основната съставна част за тази историческа прилика – мината под бюрото на канцлера Шолц – в тази сензация несъмнено липсва. По време на ареста на заговорниците не откриха освен мини, само че и никакви по-сериозни оръжия. Вярно, у члена на организацията, някогашният народен представител в Бундестага от партията " Алтернатива за Германия ", Биргит Винкелман, имаше няколко регистрирани /!/ ловни пушки, само че те явно не са подобаващи за ролята на бойни автомати. Тогава каква е заплахата от тази загадка организация?

А заплахата е, че тя беше управлявана от граф Хайнрих Рейс, чиито предшественици са имали връзки с дома на Романови, съветски императори. Някой в действителност ли е решил да развие тематиката за подземните интриги на наследниците на две династии, на които (какви подозрения може да има?) са помогнали сегашните съветски управляващи? Е, да, звучи фантастично, само че кой може да допусна до каква степен може да се простира фантазията на проверяващите.

Твърди се също, че заговорниците са разчитали на дясноконсервативната организация Райхсбургер. Междувременно търсенето в указатели демонстрира, че такава организация не е записана в Германия. Полицията счита даже, че това не е организация, а обществен феномен. Нещо като непокорните хипита, които не желаят да признаят страната Германия и бомбардират немските и интернационалните управляващи с недоволства за това.

Германските чиновници на реда към момента не са показали други индикации за действителни структури, подготвяни за въоръжен прелом. Въпреки че във въздуха към този момент се носят осведомителни „ балони “, че пучистите са се готвели да подтиснат държавните връзки благодарение на мощни импулси и наети професионални бойци... Но това са, както се споделя, „ балони “. Разследващите нямат действителни доказателства.

Оказва се, че 52-ма заговорници, от които до момента 25 са разкрити и задържани, са възнамерявали да атакуван невъоръжени Бундестага, а единствено една смела жена, Биргит Винкелман, притежателка на няколко регистрирани оръжия, е трябвало да обезпечи триумфа на щурма. Жалко, че Германия няма собствен личен Холивуд, това щеше да обогати създателите на този информативен блокбъстър с повече достоверни детайлности.

Жалко е също, че немското контраразузнаване BFF няма близко другарство с английската SIS. Тогава английските сътрудници сигурно щяха да се опитат да дават на германците тайници с Калашников някъде в Трептов парк покрай обелиска на Съветския воин-освободител и няколко някогашни членове на неразрешения в Русия украински „ Азов ”*, пребоядисани като дезертьори от съветска войска. Те щяха да дадат зашеметяващи показания за присъединяване на Кремъл в подготовката на преврата в Германия, а по-късно да се разкаят и да се самоубият в килиите си.

Въпреки че е прекомерно рано да се смята историята за приключена. Очакваме нови детайлности.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР