За първи път се заговори, че Ирина Шейк излиза с

...
За първи път се заговори, че Ирина Шейк излиза с
Коментари Харесай

Отново сама ли е Ирина Шейк

За първи път се заприказва, че Ирина Шейк излиза с Том Брейди през юли, когато двамата бяха видяни да интимничат дружно в кола. За футболиста това беше първа хипотетична връзка след развода му с Жизел Бюндхен от октомври предходната година, до момента в който моделът от своя страна е разграничена с Брадли Купър, от който има дете, към този момент повече от три години.
 Ирина Шейк и необикновеният й тоалет на Седмицата на модата в Ню Йорк
Нова провокация от Ирина Шейк

На нея й е разрешено

обаче са от родителите, които все пак си остават близки и през август даже разгласиха фотоси в Instagram профилите си, от които стана ясно, че са били дружно на отмора.

Според източници моделът към момента таи очаквания да се събере с бащата на детето си, само че в това време в действителност е харесала футболиста. И това изглеждаше фактически да е по този начин, защото  неведнъж са били забелязвани дружно. Двамата са били засичани в Лос Анджелис, в Ню Йорк, та даже и в Лондон. Предполага се обаче, че за последно са се видели предишния месец, когато моделът е отишла в жилището на футболиста в Ню Йорк.
 Снимка 627433

Връзката сред двамата очевидно не е просъществувала дълго. Според източници след едвам по-малко от четири месеца нещата сред просто не са се получи, не че е имало някаква огромна драма посред им, написа TMZ.

Изданието прецизира още, че раздялата не е особена изненада, поради, че по-рано този месец спортистът е отишъл самичък на празненство в Атлантик Сити, Ню Джърси, а още по-наскоро е бил забелязан на яхта в Маями, още веднъж без модела. Тази седмица пък той е бил сниман на плаж, до момента в който тя е била в Ню Йорк.
 Ирина Шейк и запознанството на Джиджи Хадид и Брадли Купър
Ирина Шейк ли сватоса Брадли Купър и Джиджи Хадид

Няма инцидентни неща

Докато обаче Том Брейди и Ирина Шейк очевидно са поставили завършек на романса си, то този на нейния някогашен,, явно е таман първоначално. По-рано този месец артистът бе видян в компанията на различен супермодел - Джиджи Хадид.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР