За първи път през този сезон Левски ще играе домакински

...
За първи път през този сезон Левски ще играе домакински
Коментари Харесай

“Герена” най-после ще може да приветства Хубчев

За първи път през този сезон Левски ще играе домашен мач пред лична аудитория довечера против Ботев Пловдив. Двубоят е от програмата на третия кръг в efbet Лига. Причините до момента “Герена” да не беше съумял да приветства тима и новия треньор Петър Хубчев бяха програмата и наказването за евротурнирите. В първите два кръга Левски гостува на Дунав и Етър, записа гостувания в Словакия и Кипър, а в реванша против Ружомберок изтърпя наказване и на трибуните имаше единствено деца до 14 години и придружителите им. В реванша против АЕК Ларнака от втория квалификационен кръг на Лига Европа в четвъртък “Герена” още веднъж ще бъде затворен и през днешния ден е шансът почитателите на 26-кратните първенци да видят любимците си и да им вдъхнат кураж да опитат да преодолеят пасива от три чисти гола против кипърците.
Треньорът Петър Хубчев възнамерява да пусне единствено три от новите попълнения довечера. На вратата като титуляр ще стартира Милан Миятович, който оставя положителни усещания до момента. Пред него ще е централният бранител Янис Каргас, който ще би трябвало да се оправя с рисковите и технични нападатели на Ботев. В офанзива пък би трябвало да стартира нападателят Дени Алар, който дебютира публично за Левски против Етър във Велико Търново. Насиру Мохамед и Найджъл Робърта са в групата, само че надали ще стартират от първата минута. Зад Мариани се чака да играят Тиам и Райнов, а по крилата ще работят Паулиньо отляво и Станислав Иванов отдясно.
Ботев също е воден от нов треньор - Желко Петрович. Той ще разчита на най-хубавото, с което разполага. Добрата вест на черногорския експерт е, че ще може да разчита на възобновените Антонио Вутов и Александър Тонев. Извън сметките са трайно контузените Атанас Зехиров и Джонатан Перейра. От групата отпадната Родни Клостър и Антон Карачанаков. Ботев потегли в шампионата с 0:0 против Арда, а в идващия кръг победи с 3:1 Дунав (Русе).
Със сигурност ни чакат забавни 90 минути, като в тях любопитно ще бъде освен на терена, а и по какъв начин взискателната аудитория на Левски ще одобри новия треньор.

Вероятни сформира:

Левски: Миятович, Миланов, Каргас, Рейш, Горанов, Ст. Иванов, Тиам, Райнов, Паулиньо, Мариани, Алар.

Ботев Пловдив: Аргилашки, Кардосо, Пиргов, Кр. Димитров, Филипов, Балтанов, Ван Арнем, Вутов, Неделев, Перван, Тайлон.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 3 кръг, понеделник 29 юли  Левски 18:45предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР