За първи път пред феновете в София беше представена песента,

...
За първи път пред феновете в София беше представена песента,
Коментари Харесай

Представиха за пръв път пред публика песента ни за Евровизия

За първи път пред почитателите в София беше показана песента, с която България ще взе участие на " Евровизия " през май в Италия.

Концертът на бандата, която ще ни показа на песенния конкурс бе в събота вечер, а входът - безвъзмезден за възпитаници, студенти, преподаватели и лекари. Освен " Intention " музикантите от " Интелиджънт мюзик проджект " показаха и някои от най-популярните си песни от техните албуми до момента.

Аплодисменти, усмивки и доста въодушевление - по този начин мина концертът на " Интелиджънт мюзик проджект ".



" В България всички рок почитатели са страхотни ", показа Рони Ромеро, фронтменът на супергрупата.

" С групата доста сме се сработили към този момент, което е от огромно значение за триумфа на една група, тъй като когато има взаимни, другарски, топли взаимоотношения сред нас и тогава музиката върви и се харесва и това хората го усещат и го виждат ", разяснява Стоян Янкулов - Стунджи.

Освен силата, която носи песента за " Евровизия ", не остава неусетно и посланието - за вяра, убеденост и храброст.

" Искаме да кажем на хората: " Ако желаете да измененията нещо към по-добро, вие би трябвало да имате желанието да го извършите. Не просто да стоите на дивана и да чакате нещата да се случат, а да имате волята да се движите напред и да извършите живота си страховит! ", добавя Рони Ромеро.

" Intention " се пробва да вдъхне храброст у хората, да одобряват себе си и останалите и да се борят за това, което най-вече желаят и желаят. Един двубой самичък със себе, в който човек намира истината ", сподели още Славин Славчев.

През март групата потегля на европейско турне. Първата спирка е Торино, където ще бъде музикалният конкурс. Групата ще свири и в Португалия, Нидерландия, Белгия, Франция и Гърция.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР