За първи път, откакто се раздели с бащата на дъщеря

...
За първи път, откакто се раздели с бащата на дъщеря
Коментари Харесай

Дъщерята на Глория вече не крие гаджето

За първи път, откогато се раздели с бащата на щерка си, Симона Загорова показва връзки с мъж. Дъщерята на Глория, която има непрестанно участия по морето, се разноски до остров Света Анастасия с баба си и щерката. С нея е и новият й другар, който тя към този момент не оповестява обществено.

Изпълнителката обаче не крие, че се усеща добре в неговата компания, по тази причина е придружила фотосите, които разгласява в Инстаграм, с текст, от който излиза наяве, че е изпратила един благополучен ден.

Преди месеци се заприказва, че Симона крие връзка с сътрудник китарист от една година и разчита на баба си да гледа дребната Галина, до момента в който е с него. Явно майката на Глория, макар възрастта си, се включва интензивно в развъждането на правнучката и я съпроводя даже на сходни морски пътешествия.

Симона приключи връзката си с Дани Милушев, от който е единственото й дете, преди 2 години и от този момент не е демонстрирала непосредственост с мъж. Според източник на Lupa.bg, Дани зарязал половинката си сбебето поради прекомерно властния й темперамент, а също така тъщата му Глория не серпантина да се меси в връзките им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР